Dag van vertrek
Door: CrewSonn
Blijf op de hoogte en volg Sonja
04 Januari 2012 | Nederland, Hoofddorp
Zoo dat is me een dagje wel zeg.. Vanmorgen op staan vol met zenuwen... Afscheid viel me erg zwaar maar ik weet dat het me liefste mensjes om me heen zijn! Nou bleek later het vliegtuig aan een vleugel kaopot te zijn dus moest er een stuk gerepareerd worden wat achteraf 4 uur moest duren, na 4 uur stonden we klaar om weg te gaan en gaf het nog steeds storing.. nu is de vlucht uit veiligheidsvoorschriften geannuleerd.. Dus nu zit ik gezellig met Evert uit Canada in een hotelletje in Hoofddorp namens de KLM te dineren en een wijntje te drinken! Vervelend zeg!
Als alles goed volgens plan verloopt vlieg ik morgen om 9uur naar Mineapolis en vanuit daar door naar LA.
Nu mag het wel beginnen hoor ben erg benieuwd!
Groetjes allemaal en ik hou jullie op de hoogte!
Xxxxxxxx
Nu mag het wel beginnen hoor ben erg benieuwd!
Groetjes allemaal en ik hou jullie op de hoogte!
Xxxxxxxx
04 Januari 2012 - 22:27
Ineke:
Het ken al nie meer kapot, je ben al op een cruise als ik je zo hoor !
En met een zekere Evert nog wel !
Maak er een mooie avond van, maar ga nie te laat naar je nest, morgen loopt je wekker om 6 uur af.
Verder wensen we jou weer een goeie reis en maak er wat van.....
We houden van je en we volgen je op de voet, spannend !!!!!
Dikke kus van Pa en Ma
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx -
05 Januari 2012 - 08:21
Patty:
Evert???? is tie leuk??? Toeval???
Veel plezier!!!!! -
05 Januari 2012 - 10:05
Mona:
heyyy meid sucses met je reis en ik missss je heel erg. het beste meid...
xxxxx -
05 Januari 2012 - 12:19
Helga:
ey meis!!!!
dat is wel minder zeg!!! moet je nog langer wachten tot je die reis heb gemaakt..... wel leuk dat je iemand heb om gezellig mee te praten!!!! als het goed is ben je nu onderweg!!!!
ik ben benieuwd wanneer je er bent of je het naar je zin heb.. laat snel iets van je weten ben erg benieuwd.
liefs helga -
05 Januari 2012 - 14:49
Bas:
dat was even pech maar alles kwam
weer goed wat een mazzel Evert.
ik ben bezig met wat mooi,s te maken voor als je weereens thuis ben
Verder nog een goeie reis en Bas
blijf je volgen Knuffel en kus XXX
BAs -
06 Februari 2012 - 16:17
Mieke:
hey Son. ik heb de site ff via Diana d,r facebook profiel. ik krijg m niet op een of andere manier . maar ja. ik kan je nu toch volgen hihihi. sucses meid. gr xx