Tahiti - Reisverslag uit Papeete, Frans Polynesië van Sonja - WaarBenJij.nu Tahiti - Reisverslag uit Papeete, Frans Polynesië van Sonja - WaarBenJij.nu

Tahiti

Door: CrewSonn

Blijf op de hoogte en volg Sonja

16 Januari 2012 | Frans Polynesië, Papeete

We zijn alweer 1.5 week verder. Tijd vliegt echt voorbij. Ik sta nu op de werkvloer en het is echt giga hard werken De eerste dag was zo zwaar want alles is nieuw. Ik loop mee met een een Romenisch meisje en we hebben de grootste lol samen. Hele aardige gasten hebben we, heb zelfs in me acedemy al een tip gekregen =) We hebben walvissen en vliegende vissen gezien, zo gaaf!
We mochten helaas nog niet van het schip af omdat ons seamans book nog niet in orde is, dat is wel balen want morgen gaan we naar Bora Bora en daar had ik wel graag heen willen gaan want het schijnt een paradijs te zijn. We zijn nu in Tahiti maar hier regent het nu dus hopen dat als we van het schip af mogen dat de zon een beetje schijnt. Wij mogen van het schip af a.s. donderdag dat is in Cook Island dan krijgen we de hele dag vrij, dat word genieten!
Ik heb ook nog niet veel fotos kunnen maken want ik heb nog niet meer gezien dan enkel het schip en de eilanden via het dek... maar daar komt verandering in!
In Auckland kan ik dan ook eindelijk me koffertje in ontvangst nemen want thnxx to me pa en bro hebben ze me koffer kunnen tracere. Verder heb ik het prima naar me zin leuke collega's en veel te doen voor het crew personeel, vervelen doe je je nooit. Gister met me kamergenootjes film gekeken met een zak chips erbij in onze hele kleine kamer.. haha

Vandaag de 2e brandtraining gehad, is erg goed dat ze dat doen want in geval van nood weet je precies wat je moet doen.

Ik ga nu even op het deck een sigaretje roken en genieten van het uitzicht!

Ciaooo
xxxxxxxxx

• 17 Januari 2012 - 08:18

Pat-Im:

Hai Son, leuk om ons zo een beetje op de hoogte te houden.
    Zo leuk dat je het zo naar je zin hebt...en het gaat alleen nog leuker worden zodra je wat meer van het schip af mag.
    Lieverd wij wensen jouw een mooie tijd en vooral genieten.
    Dikke knuffel
    Imro en Patty

• 17 Januari 2012 - 08:56

Bas:

blij weereens iets te horen, leuke
    foto op het achterdek!!!! Bas is wel heel blij dat je het zo naar je zin heb
    ik kan het niet genoeg zeggen Top
    En geniet van alles voor je het weet
    is deze reis voorbij hier alles oke mooi
    winter weer nou son ik ga stoppen
    heb gisteren ook al wat laten horen
    nou meid nog een goeie reis en een
    Behouden vaart Bas knuffelXXXX

• 17 Januari 2012 - 09:29

Mona:

he meid leuk om te horen dat je het naar je zin hebt...ik hoop dat het ook zo zal blijven :)
    nou hier is het rustig en ik mis je.. :(
    ik heb niemand meer om mee te praten en gek doen :P
    werk ze lief...
    xxxxx

• 17 Januari 2012 - 12:10

Ineke:

heel fijn om te weten dat je het naar je zin heb !Het word nog mooier als je 1x van de boot afben.Geniet er tussen bij van want het vliegt voorbij.we genieten dan ook elke keer van je verslagen !!!! Grtjes en dikke knuff van Pa en Ma

• 17 Januari 2012 - 17:27

Sjaak:

Jahhh son leuke foto's...!!!
    Ververder mis ik je wel hier ...! Tis even wat anders...

Son ja ik weehni wat ik moet zeggen want lul wel over de telefoon dat vin ik toch even wt makkelijker...

Rustig aan en we houden contact oke...!

Gr. Je broer

• 18 Januari 2012 - 08:38

Wenn:

Meid klinkt allemaal te gek! But we need to see more pictures zodra je van het schip af mag hoor! Geniet morgen lekker van je dagje vrij. Ik blijf je volgen!

Dikke kus!

• 20 Januari 2012 - 18:14

Oma Duif:

Hallo sonja wavt enig dat ik je op deze manier even bbereiken Uit het ziekenhuis in rotterdam het gaat wel vooruit met mij. Ik lees dat je het leuk hebt en toch welhard moet werken. Ik wens je nog heel veel succes en ook veel plezier en maak er wat van! Maak veel fotos dan kunnen we later ook zien wat jij allemaal gezien hebt. Heel veel groetjes van grote oma

• 21 Januari 2012 - 13:29

Corry:

Hey Son,
    Leuk hoor!! Om alles een beetje te lezen. Hele ervaring toch??
    Zit nu op mijn werk en het is niet zo druk, dusssss dan ff lezen waar jij uithangt haha.
    Succes en veel plezier
    groetjes Corry en Ard